Op 11 april j.l. werd voor het eerst in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch de 13e editie van de Projectmanagement Parade georganiseerd met als thema: Betere Projecten voor een Betere Wereld: Maak het verschil als team!
Nog steeds is dit hét event voor de projectmanagement community in Nederland en werden er, in ruim 30 lezingen, praktijkcases en workshops, visies en ervaringen van zowel binnen als buiten het vakgebied gedeeld. Op basis van de eerste reacties kan geconcludeerd worden dat het een sfeervolle dag was, waarbij vooral de goede kwaliteit van de bijdragen genoemd wordt. Namens IPMA-NL en CKC Seminars bedanken wij alle sprekers, sponsoren, deelnemers en mediapartners die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Noteer alvast de nieuwe datum in de agenda: dinsdag 17 april 2018. Of bezoek het jaarlijkse IPMA Jaarcongres op 2 november a.s.!

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide collectie foto- en videomateriaal van de 2017 editie van de Projectmanagement Parade:

Impressiefilm (Jillis Lentjes)
Foto’s
Presentaties
Programma
Kennisbank

Bekijk hier  ook een terugblik van het Project Manager Award Gala op 10 april.

Ideeën of suggesties
Heeft u suggesties voor het programma 2018 of heeft u interesse in sponsoring? Stuur dan een e-mail naar Jessica Verberne, CKC Seminars:  jessicaverberne@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146208.

Meer weten over IPMA Nederland?
Klik hier.

Congreskalender CKC Seminars Interesse in andere congressen die CKC Seminars organiseert? Bekijk dan hier onze kalender.

De Projectmanagement Parade is al 13 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.projectmanagementparade.nl