CKC Seminars kijkt samen met IPMA Nederland terug op een zeer geslaagde editie van de Projectmanagement Parade 2018. Na 14 edities met betrokken partners, inspirerende sprekers en geïnteresseerde bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes! Wij bedanken alle sprekers, sponsoren, deelnemers en mediapartners die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Nagenieten van de Projectmanagement Parade?

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide collectie foto- en videomateriaal van de 2018 editie van de Projectmanagement Parade:

Foto’s

Presentaties & Kennisbank (wachtwoord KBPMP18)

Programma

 

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Gebruik de link om naar onze online vragenlijst te gaan:

Klik hier voor de vragenlijst. Vul deze in voor 1 mei

Ideeën of suggesties

De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 250 bezoekers, al 14 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Heeft u suggesties voor het programma 2019, heeft u interesse in sponsoring of wilt u zelf een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Charlotte Verschoor, CKC Seminars:  charlotte@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146209.

 

We hopen u volgend jaar terug te zien bij de Projectmanagement Parade 2019!