CKC Seminars kijkt samen met IPMA Nederland terug op een zeer geslaagde editie van de Projectmanagement Parade 2019. Met betrokken partners, inspirerende sprekers en geïnteresseerde bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes! Wij bedanken alle sprekers, sponsoren, deelnemers en mediapartners die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Nagenieten van de Projectmanagement Parade?
Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u de vorige editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide collectie fotomateriaal van de 2019 editie van de Projectmanagement Parade:

Wij zijn benieuwd naar uw mening! Gebruik deze link om naar onze online vragenlijst te gaan. Vul deze in voor 1 mei

Ideeën of suggesties
De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 250 bezoekers, hét platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Heeft u suggesties voor het programma 2020, heeft u interesse in sponsoring of wilt u zelf op een volgende editie spreken? Stuur dan een e-mail naar Natascha de Hulster, CKC Seminars: natascha@ckc-seminars.nl of neem contact op via 040-2146209.