Hoe ga je om met het dilemma ontwerpen versus ontwikkelen? Door de vorming van de Nationale Politie ontstaat een nieuwe organisatie van 64.000 medewerkers. Een nieuwe organisatie met nieuwe werkwijzen, waarin meer en beter moet worden samengewerkt. Agora zette in die setting projectmatig een nieuw samenwerkingsplatform neer. Hoe krijg je een Agile/DevOps-team ontwikkelgericht actief in een ontwerp-gedreven context?

Kortom: voorbeelden uit de praktijk met als doel handvatten om hier zelf mee aan de slag te gaan in úw organisatie!! Kom 11 april naar de Projectmanagement Parade en laat u inspireren.

 
Mark Albers is Veranderaar, Programmamanager en Adviseur bij Van Aetsveld. Robin van der Togt is Teamleider DevOps bij Nationale Politie.


Deze praktijkbijdrage wordt tijdens de jaarlijkse Projectmanagement Parade aangeboden door Partner: Van Aetsveld Academy.
De praktijkcase vindt plaats van 11.30 – 11.15 uur. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op http://www.projectmanagementparade.nl/programma/

De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 350 bezoekers, al 12 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.projectmanagementparade.nl