Op 17 april vindt de 14e editie van de Projectmanagement Parade plaats met als thema Betere projecten voor een Betere Wereld: Hoe maak je het verschil als organisatie?

In een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, vraagt van álle branches het vermogen om flexibel en wendbaar op de markt te kunnen reageren. Aan de ene kant veroorzaken of dragen organisaties bij aan de verandering; aan de andere kant moeten organisaties om zichzelf instant te houden omgaan en inspelen op verandering. Wie of wat maakt hier dan het verschil? Of hoe maak je als organisatie het verschil?

Inspirerende keynote visies

   

 

Keynote sprekers Harry Starren ( voorzitter Nederlandse creatieve industrie, dean nederlandse school, directeur ithaca international ) vertelt over de continuiteit van het veranderen en aan het eind van de dag neemt Richard van Hooijdonk (trendwatcher, futurist en internationaal topspreker) u mee op ontdekkingsreis naar de organisatie van de toekomst. Beide sprekers zullen hun boeken ‘Think like a manager, don’t act like one’ en ‘De wereld van morgen’ verkopen en signeren.

 

De diepte in

In de diverse tracks gaat u, naargelang uw interesse en vakgebied, verder de diepte in. Best Practices van o.a. Parkmobile, KBenP, Microsoft, Aranea,  VB Groep, Rijkswaterstaat en het VUmc worden gedeeld. Experts delen hun kennis en ervaringen op thema’s en vragen als hoe agility te meten? Wat heeft uw organisatie nodig om te excelleren? En wat is de eenheid van toegevoegde waarde? De IPMA interessegroepen zijn traditioneel vertegenwoordigd in het Open Theater op de expositie.

Uitgelicht

Dit jaar is er voor het eerst een Engelse Track tijdens de Projectmanagement Parade. In de academische track zal de voertaal Engels zijn dit jaar. O.a. met bijdrage van Hogeschool Utrecht en Windesheim Honours College.

Voor specifieke vragen, tips en demonstraties kunt u terecht op de informatiemarkt.

Komt u ook?

Download hier de flyer, of schrijf u nu in!  IPMA leden ontvangen € 100,- korting, leden/abonnees van mediapartners ontvangen € 50,- korting!

De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 250 bezoekers, al 14 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.projectmanagementparade.nl