Projectmanagement Parade 2017: maak het verschil als team en laat u portretteren!

Tijdens de Projectmanagement Parade op 11 april kunnen u en uw team zich laten vastleggen, samen met uw ideeën of vraagstukken.

Renée van den Kerkhof is een jonge illustrator en haar verbeeldingskracht staat voor de bezoekers klaar om ingezet te worden. Klaar terwijl u wacht; op een ludieke en interactieve manier helpt zij mee uw plannen om het verschil te maken te concretiseren. Een combinatie van ter plekke portretteren en visualiseren. Naderhand mag u het resultaat meenemen.

Ook zal zij enkele projecten tonen die zij de laatste jaren heeft mogen doen voor diverse opdrachtgevers die middenin de samenleving staan, en daar ook graag aan bijdragen. Als studio ‘néetje probeert zij zelf ook het verschil te maken, project voor project, door als beeldmaker bijvoorbeeld commentaar te leveren op actualiteiten, complexe informatie toegankelijk te verbeelden of bewustwording te creëren.

De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 350 bezoekers, al 12 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.projectmanagementparade.nl

2017-04-03T14:04:08+00:00