Participanten Projectmanagement Parade

FOUNDING PARTNER

Microsoft
www.microsoft.com

PARTNERS

abn amroABN AMRO
www.abnamro.nl[separator
style_type=”single|dashed” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”#bcbcbc” icon=”” width=”” class=”” id=””]

dienst_uitv_ond_ipma2014Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap – Dienst Uitvoering Onderwijs
www.duo.nl

 

hogeschool_utrecht_ipmaHogeschool Utrecht
www.hu.nl

 

hudson_pmpHudson
Hudson Nederland is gespecialiseerd in Talent Management oplossingen zoals ontwikkelassessments, coaching en het ontwikkelen van functie- en competentieprofielen. Samen met ons zusterbedrijf Balance hebben wij op basis van de IPMA-competence baseline specifieke competentieprofielen ontwikkeld voor projectmanagers, projectmedewerkers en projectspecialisten. Op basis hiervan kan een toetsing plaatsvinden op de capaciteiten en ontwikkelpunten voor medewerkers in deze rollen. www.nl.hudson.com

kwd_ipmaKWD Resultaatmanagement
www.kwdrm.com

van_aetsveld_ipmaVan Aetsveld
Wij geloven dat iedere organisatie het in zich heeft om gestelde doelen te realiseren. Het is onze kunst om dat vermogen te mobiliseren. Wij begeleiden projecten waarin opdrachtgevers scherpe doelen definiëren, waarin energie en motivatie samengaan met grip en sturing. Projectmedewerkers voelen de vrijheid boven zichzelf uit te stijgen. Er wordt flexibel gereageerd op kansen en de gevraagde resultaten worden gehaald.
www.aetsveld.com

EXPOSANTEN

AMI Consultancy
AMI Consultancy is het organisatie adviesbureau op het gebied van projectbegeleiding en organisatieverandering. Wij begeleiden complexe projecten met een aanpak gebaseerd op onze ProjectSucces filosofie. AMI heeft uitgebreide ervaring met projecten in de bouw en infra, IT en in een research omgeving. Voor organisatie-ontwikkelprojecten volgen wij onze Engage! filosofie.
www.ami-consultancy.com

hedeman_consulting_pmpHedeman Consulting
Hedeman Consulting biedt praktische hulp bij het professionaliseren van project-, programma- en portfoliomanagement. Door het uitlijnen van projectenorganisaties, het organiseren van PPM besluitvorming, het ontwikkelen van PM competenties, het bieden van interim project-, programma- en portfoliocapaciteit, coaching van organisaties en teams en persoonlijke coaching. Wij werken o.a. met de methodieken PRINCE2®, P3O®, MSP®, MoP®, M_o_R®, IPMA en Agile PM™.
www.hedemanconsulting.nl
Holland Innovative
Holland Innovative is toonaangevend wanneer het gaat om het begeleiden van organisaties bij Projectmanagement, Product- & Proces ontwikkeling en Reliability Engineering. Een multidisciplinair team van ervaren professionals ontwikkelt én implementeert betrouwbare, adequate en blijvende oplossingen, geheel volgens de visie van de opdrachtgever.
www.holland-innovative.nl
iSES
ISES is één van de grootste aanbieders van opleidingen, advies en begeleiding op het gebied van projectmanagement, procesmanagement, informatiemanagement en ICT voor de business. Wij helpen onze klanten met het ontwikkelen van competenties, procesverbetering en de implementatie van veranderingen. Wij doen dit middels Open inschrijving opleidingen, In company opleidingen, leertrajecten, advisering, begeleiding en coaching.
www.ises.nl

sciformaSciforma

www.sciforma.com

tcpm_pmpTCPM Ingenieurs & Adviseurs
TCPM Ingenieurs & Adviseurs is met name actief binnen de markten Food, Pharma, Oil & Gas en Capital Goods.
TCPM opereert landelijk met inzet van professionele, gecertificeerde Projectmanagers met een degelijke track record. De projectmanagers zijn in staat de industriële projecten van onze opdrachtgevers daadkrachtig en resultaatgericht gericht te leiden.
www.tcpm.nl

workfront_pmpWorkfront
www.workfront.com

BUSINESSPARTNERS

kivi_pmpKIVI
www.kivi.nl

van Haren Publishing
www.vanharen.net

EARLY BIRD

Registreer vóór 1 februari en ontvang

€ 50,- KORTING

SCHRIJF NU IN

Laatste Tweets

Problem retrieving data from Twitter