Is uw organisatie al klaar voor Agile Leadership? Ontdek het tijdens de Projectmanagement Parade 2018! Naast de sessie van Joop Schefferlie is het ook mogelijk om u in te schrijven voor het Agile assessment. Deze assessments duren max. 20 minuten en geeft de deelnemers inzicht en tips rondom de beneodigde competenties voor het Agile Leader certificaat.

Veel bedrijven kiezen ervoor om veranderingen vorm te geven op basis van Agile. Met name in situaties waarbij de opdracht vooraf niet helder is, of waarbij door de snelle veranderingen in de markt, men in staat moet zijn snel te schakelen, is dat een terechte keuze.

Het managen van deze veranderingen vraagt dan ook om een andere balans in het afwegen van de competenties die nodig zijn om deze veranderingen succesvol tot stand te brengen. Een ander soort leiderschap dus. Bijvoorbeeld de competenties Humble, Adaptiveness, Vision en Engaged krijgen een diepere betekenis en hebben een groter belang als we naar de leiderschapsrollen in een Agile omgeving kijken. Het IPMA Agile Leadership Certificaat is een duidelijk antwoord van IPMA op de vele kennis examens die in de markt beschikbaar zijn. Je bent geen ervaren specialist na het doorlopen van een training en het afleggen van een test. Het gaat om inzicht in je sterke en te ontwikkelen competenties.

 

Over Joop Schefferlie

Joop Schefferlie is Vice President Certification voor IPMA International. Daarnaast is directeur van IPMA Certificering B.V.. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen en veranderen van complexe organisaties tot ruim 800 medewerkers op basis van een heldere visie en doelstelling.

Daadkrachtig en resultaatgerichte ondernemer met een focus op de toekomst en mogelijke verbeteringen. Realiseert complexe veranderingen, herkent kansen en is in staat anderen zodanig aan te sturen dat er een vertaalslag wordt gemaakt van visie naar realiteit. Sterk in het starten van projecten waarbij het beoogde doel van de verandering, de expertise en vakontwikkeling , centraal staan. Communiceert eerlijk en to-the point is onafhankelijk en heeft overwicht.

Hij is in zijn element wanneer er structuren of procedures moeten worden aangebracht of kritische kanttekeningen moeten worden geplaatst.

Komt u ook?

Download hier de flyer, of schrijf u nu in!  IPMA leden ontvangen € 100,- korting, leden/abonnees van mediapartners ontvangen € 50,- korting!

De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 250 bezoekers, al 14 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.projectmanagementparade.nl