”Zonder continuïteit geen duurzame verandering” Vanuit deze visie zal Harry Starren dinsdag 17 april a.s. de Projectmanagement Parade openen.

‘’Wie geluk zoekt vind het vaak niet, maar wie zin en betekenis zoekt in zijn/haar werk krijgt er als bijvangst bijna altijd geluk bij’’

Tijdens zijn keynote presentatie wil Harry Starren samen met de deelnemers vragen beantwoorden als: Durven we in de hectiek van ons werk stilt te staan en te reflecteren? De parade is daar een uitgelezen kans voor. Juist nu kunnen de vragen wel eens belangrijker zijn dan de antwoorden. Welke vragen doen ertoe? Welke invalshoeken bieden andere perspectieven en nieuwe kansen? En hoe vinden we zin en betekenis?

Over Harry Starren

Harry Starren is voorzitter Nederlandse creatieve industrie, dean van de Nederlandse school en directeur  van Ithaca International. Starren studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en politicologie/bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij was onder meer werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker, als universitair docent, als directeur van een onderzoeks- en adviesbureau, als directeur van het PAO Bedrijfs- en Bestuurswetenschappen te Utrecht en algemeen directeur van de Baak (gelieerd aan VNO-NCW).

Tot voor kort was hij voorzitter van de federatie Nederlandse Creatieve Industrie en decaan van de Nederlandse School. Hij is directeur van Ithaca International, zijn eigen onderneming. Hij is bovendien voorzitter van de RvT van de Vrije Hogeschool, van de RvT van VERA health and education en lid van het bestuur van de Internationale School voor Wijsbegeerte (ISVW).

Vanuit zijn eigen onderneming is hij actief als trainer, docent, adviseur en dagvoorzitter, met name op het gebied van het management van professionele organisaties.

Mis het niet, u heeft nog 1 week om aan te melden!

Download hier de flyer, of schrijf u nu in!  IPMA leden ontvangen € 100,- korting, leden/abonnees van mediapartners ontvangen € 50,- korting!

Graag tot ziens op dinsdag 17 april a.s. in  1931 te ‘s- Hertogenbosch!

De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 250 bezoekers, al 14 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.projectmanagementparade.nl