Op 17 april vindt de 14e editie van de Projectmanagement Parade plaats met als thema Betere projecten voor een Betere Wereld: Hoe maak je het verschil als organisatie?

In een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, vraagt van álle branches het vermogen om flexibel en wendbaar op de markt te kunnen reageren. Aan de ene kant veroorzaken of dragen organisaties bij aan de verandering; aan de andere kant moeten organisaties om zichzelf instant te houden omgaan en inspelen op verandering. Wie of wat maakt hier dan het verschil? Of hoe maak je als organisatie het verschil?

Welke organisatiestructuren werken goed en welke inmiddels minder? Zitten er wellicht verschillen in organisatiestructuren per branche of sector? Waarom is agile werken inmiddels de facto standaard geworden in de IT-branche/afdeling ? Maar wat betekent dat voor de rest van de organisatie? Is die transformatie gereed of zitten we er nog midden in? Kan het zo zijn dat er verschillende benamingen worden gebruikt voor dezelfde manieren van werken en organiseren per branche? Hoe pakt men in de bouw projecten aan en wat zijn de sleutels tot succes in het organiseren van de overheid? En hoe zorgt de zorgsector voor een wendbare organisatiestructuur? Dat staat centraal tijdens de Projectmanagement Parade 2018!

 

Reminder Call for papers: Betere projecten voor een betere wereld: Hoe maak je het verschil als organisatie?

Heeft u suggesties voor een interessante praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? En past deze binnen het thema ‘Betere projecten voor een betere wereld: maak het verschil als organisatie? Dien dan een suggestie in voor 28 februari 2018.

Voorwaarden:

  • Het onderwerp van de presentatie heeft echt (actuele) meerwaarde voor de andere deelnemers
  • Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informaite opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/ workshop) behoort tot de mogelijkheden.
  • Alleen voorstellen die worden ingediend via het web-formulier zullen worden gehonoreerd.

Alle voorstellen worden op inhoud, werkvorm en samenhang met het thema beoordeeld. Bovendien verdienen praktijkcases die verteld worden door de eindgebruiker de voorkeur. Uiterlijk 2 maart hoort u of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat u dan dinsdag 17 april de hele dag beschikbaar bent. De bijdragen duren 45 minuten.

 

Interesse als bezoeker? Vandaag laatste dag voor de earlybird korting!

Ook dit jaar hebben we een maximum aantal plaatsen. Schrijf u nu in en ontvang €50,- korting.

 

Graag tot ziens op dinsdag 17 april in het Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch


De Projectmanagement Parade is, met jaarlijks 250 bezoekers, al 14 jaar hèt platform voor de gehele PM community van Nederland: project- programma- en portfoliomanagers, opdrachtgevers, adviseurs, onderzoekers, opleiders en trainers. Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten. Voor meer informatie: www.projectmanagementparade.nl