Op 17 april vindt de 14e editie van de Projectmanagement Parade plaats met als thema Betere projecten voor een Betere Wereld: Hoe maak je het verschil als organisatie?

In een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, vraagt van álle branches het vermogen om flexibel en wendbaar op de markt te kunnen reageren. Aan de ene kant veroorzaken of dragen organisaties bij aan de verandering; aan de andere kant moeten organisaties om zichzelf instant te houden omgaan en inspelen op verandering. Wie of wat maakt hier dan het verschil? Of hoe maak je als organisatie het verschil?

Welke organisatiestructuren werken goed en welke inmiddels minder? Zitten er wellicht verschillen in organisatiestructuren per branche of sector? Waarom is agile werken inmiddels de facto standaard geworden in de IT-branche? Maar wat betekent dat voor de rest van de organisatie? Is die transformatie gereed of zitten we er nog midden in? Kan het zo zijn dat er verschillende benamingen worden gebruikt voor dezelfde manieren van werken en organiseren per branche? Hoe pakt men in de bouw projecten aan en wat zijn de sleutels tot succes in het organiseren van de overheid? En hoe zorgt de zorgsector voor een wendbare organisatiestructuur? Dat staat centraal tijdens de Projectmanagment Parade 2018!

 

Inspirerende keynote visies

   

v.l.n.r.

  • Harry Starren, voorzitter Nederlandse creatieve industrie
  • Richard van Hooijdonk, trendwatcher, futurist en internationaal topspreker

Wij bieden u:

– Inspirerende top keynote sprekers

– Ruim 20 tracksessies, bestaande uit praktijkcases en expertsessies

– Uiteenlopende onderwerpen binnen het projectmanagement vakgebied

– Een Engelstalige Wetenschap Track

– Open Theater op de uitgebreide expositie

– Boeksigneersessies van o.a. Richard van Hooijkdonk en Harry Starren

– Netwerken met 250 vakgenoten

Praktijkpitches, Expert Sessies, Wetenschap en een Open Theater

Dit kunt u praktijkcases, expertsessies, wetenschapsvraagstukken en scherpe discussie stellingen verwachten uit verschillende branches: de bouw/ infrastructuur, de Zorg, de Overheid en IT. Rijkswaterstaat, Parkmobile, Dhirata, A.Hak, Finidy, Kwd, Van Aetsveld, Microsoft, VB Groep, KB&P, Aranea, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Windesheim en meer delen hun visie en ervaringen over de vraag hoe je als organisatie het verschil kunt maken.

Klik voor hier voor het volledige programma 

We zien u graag op 17 april!