In de spotlight een purpose driven project- en programmamanager die volgende week dinsdag (16 April) gaat optreden tijdens de IPMA Projectmanagement Parade.

Peter Coesmans vertelt over de noodzaak van “Adaptive Leadership in duurzaamheid: de case Woningcorporaties”. Het klimaatakkoord is nog niet ondertekend. Toch zijn al veel organisaties bezig met de energietransitie en de klimaatopgaven. Voor woningcorporaties betekent dat, naast het normale zorgen voor beschikbaarheid (voldoende woningen) en betaalbaarheid (betaalbare woningen) een forse extra opgave. En dan zitten circulariteit en een betere energieprestatie ook nog lang niet altijd in elkaars verlengde.

Hoe geef je deze uitdagingen vorm? Wat betekent dit voor de rol van de woningcorporatie (die eigenlijk zelf niet gaat over energieprestatie van de panden)? Wat betekent dit voor je gedrag binnen en buiten? Welke worstelingen kom je tegen? Aan de hand van deze en andere casussen neemt Peter Coesmans je mee in de niet-uitrekenbare wereld van de duurzaamheid.

(i.s.m. Ron Schippers en Fred Stortelers)

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA HIER

Bent u erbij? Registreer nu voor € 345,- excl. BTW. IPMA leden ontvangen €100,- korting! Registreren kan via de aanmeldpagina.

Graag tot ziens op dinsdag 16 april in ‘s-Hertogenbosch!